untitled-4

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden van Salon Rebecca gevestigd te Ouderkerk aan den IJssel  en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 56935102

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Salon Rebecca. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Salon Rebecca behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. U heeft 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Salon Rebecca behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door Salon Rebecca gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Salon Rebecca is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Salon Rebecca is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via Ideal, Creditcard, paypal , overschrijving of contant bij afhalen. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Salon Rebecca ontvangen is, ontvangt u eenmalig per e-mail een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per e-mail aan info@salonrebecca.nl. Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling wordt € 5,00 transactiekosten in rekening gebracht. 

Verzending en Levering

De verzendkosten binnen Nederland zijn afhankelijk van het orderbedrag docht boven de €.500,00 zijn deze gratis, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzending vindt plaats via TNT/DHL Post. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden in een envelop of pakket. Salon Rebecca is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT/DHL Post. Salon Rebecca streeft ernaar de bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden. De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen €7,50 extra per bestelling ongeacht het aantal bestelde artikelen. Verzending naar andere Europese landen op aanvraag.

Retourneren

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 7 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per e-mail aan Salon Rebecca bekend te maken door een e-mail te sturen naar info@SalonRebecca.nl. De artikelen worden alleen retourgenomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt: 

- de artikelen dienen bij Salon Rebecca gekocht te zijn;
- de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;
- de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;
- de artikelen dienen in de originele plastic sealbag met een degelijke verpakking teruggestuurd te worden;
- het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd).

Vermeldt duidelijk uw naam en adres op de retourenvelop. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzend en administratie kosten) zal binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden. 

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Salon Rebecca. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Salon Rebecca verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.

klanten die een bestelling plaatsen bij Salon Rebecca ontvangen automatisch de Salon Rebecca nieuwsbrief. Indien u van ons geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons doorgeven info@salonrebecca.nl

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen.

Klachten

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@salonrebecca.nl